Kategóriák
Nincs kategória

5 Legjobb online videokurzus vállalkozóknak az online marketingről

Egyre több kis- és középvállalkozás ismeri fel, hogy az online marketingre való költés nem csak egy szükséges rossz, hanem egy órási lehetőség a potenciális ügyfelek hatékonyabb elérésére. Azonban ahogyan a digitális kompetenciából, úgy a marketing terén is komoly lemaradás van a legtöbb érdeklődő fejében. Szerencsére az önképzésre manapság már számtalan lehetőség van, főleg, ha haladó szinten beszéljük az angolt!

Google – Learn Digital

Minden út Mountain View-ba vezet, vagyis esetünkben a Google-höz. Az általános digitális kompetencia terén egy kiváló képzéssel várják az érdeklődőket, mely nem csak marketingről, hanem az egész online világról nyújt egy átfogó képet. A magyar felirattal elérhető Youtube videók, illetve a kurzus teljes személyre szabhatósága különösen vonzóvá teszi ezt a kurzust!

Lynda – Online Marketing Foundations

A Lynda az egyik legnagyobb hírű és legnívósabb oktatási portál, mely immáron több, mint két évtizede nyújt teljeskörű digitális képzéseket. Az Online Marketing Foundations kurzusuk kiváló bevezető minden marketingben kevésbé jártas embernek, és a szöveges leiratoknak köszönhetően még a szakszavakat is könnyen ki lehet böngészni. Fontos megjegyezni, hogy a Lynda.com ugyan fizetős, ám van lehetőség egy 30 napos ingyenes elérésre is, egy hitelkártya megadása esetén. Pénzt nem vonnak le, ne aggódjunk! Kivéve persze, ha 29. nap után elfelejtjük kikapcsolni az automatikus meghosszabbítást.

Moz SEO whiteboard

A Moz az egyik legkomolyabb keresőoptimalizálással foglalkozó cég, kik teljes szolgáltatáscsomagot kínálnak mindenféle vállalkozásnak. Számukra az oktatás jelenleg egy potenciális értékesítési felület, szerencsénkre ez nekünk annyit jelent, hogy a kurzusaik ingyenesen elérhetőek. Haladóknak ajánlott.

Wordstream Learn

Ha már PPC és SEO, akkor érdemes kitérni a másik nagy névre, a Wordstreamre. Hasonlóan a Moz-hoz itt is egy komplett képzést kapunk, szintén ingyen. A hangsúly itt is a keresőoptimalizáláson van, de ez nem olyan nagy tragédia, elvégre minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ismét csak haladóknak ajánlott.

Alison Diploma in E-Business

Végezetül jöjjön egy átfogóbb opció, még pedig az Alison teljes körű E-Business Diplomája. Az ingyenes angolnyelvű képzés keretében teljeskörű rálátást kaphatunk az online marketing világára, sőt, a kurzus végén még egy hangzatos papírt is kapunk. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott!

Mi mely online kurzusokkal egészítenétek ki a listát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük