Kategóriák
Nincs kategória

Bemutatkozik az új admin felület

Lassan, ahogy a szerverek költöztetése a végéhez közeledik, elkezdtük tervezni a jövőt. Az általunk elképzelt jövőben gyorsabban és egyszerűbben tudjátok majd a szolgáltatásaitokkal kapcsolatos teendőket elvégezni. Ennek érdekében, több lépcsőben kezdjük el bevezetni az új adminisztrációs felületünket. Ebben a bejegyzésben pedig összefoglaljuk, hogy milyen változásokra számíthattok a közeljövőben.

Szolgáltatások listája

Az új felületen nem egyszerű listában, hanem fa struktúrában láthatod a szolgáltatásaidat. Így gyorsan át tudod tekinteni a megrendelt szolgáltatásaid állapotát. Minden sorra kattintva, a szolgáltatásnak megfelelő kezelőfelületen megnézheted az ahhoz tartozó fontosabb paramétereket, beállítási lehetőségeket. Ez a felület már elkészült, bevezetése folyamatban van, hamarosan te is találkozhatsz vele a https://admin.webonic.hu címen bejelentkezve.

Hosting adminisztráció

Az újragondolt felület teljes áttekintést fog adni a hosting szolgáltatásodról, többek között DNS beállítások, FTP hozzáférés kezelés, email fiókok, adatbázisok stb. mind egy helyen lesznek megtalálhatóak. A jelenlegi projekt keretében teljesen új, modern köntöst kap, valamint egységes megjelenést a többi adminisztrációs felülettel. Várhatóan 2018 tavaszának elején találkozhatsz majd először ezzel a változással.

Számlák

Teljes adminisztrációs felületet nyújtunk számláid kezeléséhez. Számlákat, díjbekérőket, javító és storno számlákat, valamint számlázási profiljaidat egy helyről, egyszerűen tudod majd elérni. Ennek a felületnek a bevezetése is 2018 tavaszán fog megkezdődni.

Beállítások

Megújul a fiók beállítások, automatikus szolgáltatás meghosszabítások, bankkártya adatok szerkesztése, domain profilok felülete is. Ezek aktiválását 2018 nyarára tervezzük.

A fenti újdonságokat a Szolgáltatások listájával kezdve folyamatosan fogjuk elérhetővé tenni számotokra, így lehetőségünk lesz a visszajelzéseitek alapján finomhangolni és javítani a folyamatokat. Ha több fiókod is van nálunk, előfordulhat, hogy az egyik fiók alatt még a régi, a másikon már az új felülettel találkozol. Ezesetben megértésedet és türelmedet kérjük, az új felület bevezetését több hullámban, véletlenszerűen osztjuk ki ügyfeleinknek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük