Kategóriák
Hírek

A Webonic mostantól Websupport

Egy változás, ami egyszerűséget hoz a hazai domain és hosting piacra.

Budapest, 2021. 08. 02. – Az itthon népszerű Webonic tárhelyszolgáltató megváltoztatja nevét és arculatát. A cég új neve Websupport, melynek célja, hogy mindenki számára könnyen elérhető domain, tárhely és szerver szolgáltatásokat nyújtson. A Websupport további küldetése, azon felhasználók elérése is, akik korábban tartózkodtak az ilyen szolgáltatások használatától (összetettségük miatt).

A Webonic története egészen 2006-ig nyúlik vissza, Lanten Bt. néven indult, majd 2009 és 2016 között Gyümölcstárhely néven vált ismertté, otthont adva több ezer honlap számára.

Jan Cifra, a Websupport CEE vezérigazgatója elmondta: „Hiszünk benne, hogy a web számtalan lehetőséget kínál magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, hogy egyedülálló módon járuljanak hozzá a világhoz. A domain és a tárhelyszolgáltatások minden online vállalkozás, blog vagy webhely gerincét képezik, de ezek használata gyakran bonyolult és körülményes volt. A Websupport küldetése ezt könnyebbé tenni mindenki számára.”

Ahhoz, hogy a cég ezt még hitelesebben tudja közvetíteni, a Webonic egy teljes arculatváltáson ment keresztül. „Ez nem csupán egy új logó. Új arculattal rendelkezünk, van egy kedves céges kabalánk is. Az új iránnyal azt üzenjük, hogy itt vagyunk mindenki számára, aki szeretne belépni a digitális világba, miközben egy elismert, regionális vállalat lettünk. Egy megbízható márka, amely több országban is jelen van” – tette hozzá Jan Cifra.

Az új kabalát és identitást a Go Bigname tervezte, míg a kampány koncepciót és a kapcsolódó animációt a Darwin and the Machines és az Alien Studio tervezte és készítette. A Websupport nagyszerű felhasználói élményre törekszik, ez az elv az egyedi tervezésű adminisztrációs platformon is érvényesül, ahol a felhasználók minden eddiginél könnyebben kezelhetik e-mailjüket, tárhelyüket és domainjeiket.

Sűdy András, a Websupport Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: „Tudjuk, hogy nagy a verseny a hazai domain- és tárhely piacon. Magyarországon a felhasználók átlagosan havonta 9000-12000 db domaint jegyeznek be és ennél is többet hosszabbítanak meg. A Websupport megjelenésével Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szolgáltatójává váltunk, több mint 570 000 regisztrált domainnel és több mint 210 000 ügyféllel a régióban. Az új arculattal azt üzenjük, hogy Magyarországon is lehet ránk számítani, és termékeinket a felhasználókat szem előtt tartva tervezzük.”

További információért látogasson el a websupport.hu weboldalra.

A Websupport Magyarország Kft.

A Loopia Csoport tagjaként, egy innovatív, online szolgáltatásokat és tárhelyet nyújtó, európai cégcsoport része vagyunk, ami sikeresen működik Svédországban, Finnországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Szlovákiában is. Több mint 300, különböző országból érkezett munkatársunk dolgozik nap mint nap azon, hogy a szolgáltatásaink világszínvonalúak legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük