Kategóriák
Uncategorized

Újdonságok a domain háza táján : Átirányítások

Szeretnéd átirányítani a weboldaladat egy másik címre vagy e-maileket fogadni létrehozott fiók nélkül? 

Ezek mind elérhetőek mindenki számára a legújabb szolgáltatásunk révén, amit ingyen biztosítunk minden domain címhez. 

Domain átirányítás más weboldalra 

A domain átirányitás segítségével  az internet bármely általad megadott webhelyére egyszerűen irányítható az oldalad. Válaszd ki a cél URL címet és kész is vagy a többi a mi dolgunk. A szolgáltatásunk lehetővé teszi a megadott domain (pl. domain.hu) és aldomainjének (pl. eshop.domain.hu) webhelyének átirányítását – akár különböző címekre is.

Itt az ún. nem álcázott átirányítás történik, amikor a látogatónak megjelenik a cél webhely a böngészőben azzal az URL-címmel, amelyre a domaint irányították. 

Domain átirányítás levelezéshez

Minden bármi@bejovolevel.hu címre beérkezett levél továbbításra kerül az új beállított címre. Egyszerre több e-mail címet is beállíthatsz. 

Az e-mailek átirányításával egyidejűleg az ún. domain kuka szolgáltatást is igénybe veheted.

Hatékonyabb átirányításra van szükséged a  domainhez vagy e-mailjeidhez?

Próbáld ki az Egyszerű átirányítás szolgáltatást. Több lehetőséget kínál a domain igazán egyszerű átirányítására. Lehetővé teszi az álcázott átirányítást a fiókod alatt lévő bármely webhelyre. A látogató így az (eredeti) domain nevét és a cél (új) domain tartalmát fogja látni a böngészőben.

Az e-mailek továbbításához a domain kukán kívül beállíthatod a beérkező levelek továbbítását is meghatározott e-mail címekre.

Ha teljeskörű átirányítási lehetőségeket keresel válaszd a  The Hosting szolgáltatást. Az Egyszerű átirányitás lehetőségei mellett elérhetővé teszi a tartomány gyökérkönyvtárainak megváltoztatását (pl. WordPress Multisite esetén). Ezenkívül az e-mail fiók teljeskörű használatát is biztosítja. 

Felmerült valamilyen kérdésed ? Ne habozz, keress minket bátran. Minden kérdésre szívesen válaszolunk. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük