Kategóriák
Uncategorized

Ismertető a WebMail legújabban
elérhető funkcióiról és dizájn
elemeiről

A WebMail kezelőfelületének fejlesztései hamarosan üzembe állnak, ami tartalmazza a Roundcube 1.6.1 verzióját, naptárat és az új témákat is. Bővebb információkat ebben a bejegyzésben olvashatsz:

Release Roundcube 1.6.1

Az új főverzió számos hasznos funkcióval bővül, mely ezeket a kiegészítőket tartalmazza:

  • 30, 60 vagy 90 napnál régebbi e-mailek automatikus törlése,
  • sötét háttér választása,
  • Mailvelope böngészőbővítmény engedélyezése a nagyobb biztonság érdekében.

Naptár

Egy további hasznos bővítmény a Naptár, amivel közvetlenül az e-mailekből könnyedén tervezhetőek és kezelhetőek az esedékes találkozók és események. Ezzel a funkcióval azon kívül, hogy időt takarítasz meg egyben növeled a munkavégzési teljesítményedet is.

A felületkezelő külalakja

Úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk a Classic témát, mivel hivatalosan már nem támogatott és karbantartott. Ez a lépés a WebMail e-mailek gördülékenyebb és stabilabb használatát eredményezi.

Ezzel egyidejűleg frissítjük az alapértelmezett és leggyakrabban használt Elastic téma kialakítását. Kisebb változtatásokat hajtottunk végre és hozzáadtuk a Websupport logót.

Ezzel egy modernebb, frissebb megjelenést kapott ez a téma is.
Ezzel egyidejűleg egy új Websupport téma is elkészült. Segítségével tetszés szerint testreszabható a kezelőfelület – számos egyedi beállítás választható benne. A téma kialakításánál azt volt a célunk, hogy professzionálisabb megjelenést adjon a felületnek.

Reméljük, hogy ezek a frissítések javítják a felhasználói élményt, és hatékonyabbá valamint élvezetesebbé teszik azt. Folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink fejlesztésén és nagyra értékeljük a visszajelzéseket és javaslatokat. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük