1. Tudásbázis
  2. WebSite Builder
  3. A weboldal szerkesztése

A weboldal szerkesztése

A Website Builder-ben a beszúrt blokkok segítségével tudod létrehozni a weboldalad.

Ehhez vidd az egeret bármelyik blokk fölé és az új blokk hozzáadásának lehetőségét minden blokk tetején, illetve alján is megtalálod egy „+” jellel jelölve.

Ezt követően a Blokk Könyvtárból kiválaszthatod a neked megfelelő blokktípust.

A blokk beállításai

Minden egyes blokknál külön-külön beállításokat tudsz eszközölni, például másolhatod, törölheted az adott blokkot, vagy a blokkbeállításokra is átkattinthatsz. Ezekhez a menüpontokhoz az éppen szerkesztett blokkban vidd az egered a blokk jobb felső sarkába.

Az egyéb beállításokat a fogaskerék ikonra kattintva érheted el. Az összes blokkon belül megtalálod az elrendezési és megjelenítési beállításokat, így minden blokkod egyedi lehet.

A blokk elemeinek szerkesztése

A blokk minden részére – bekezdés, címsor, kép – vonatkozóan találsz bizonyos szerkesztési lehetőségeket. Ezek akkor jelennek meg, ha az a blokk adott elemére klikkelsz.

Új oldal hozzáadása

Az új oldal hozzáadásához kattints az „Oldalak” menüpontra a Website Builder szerkesztődben. Az aktuális oldalak áttekintése alatt egy kék „+” gombot találsz, erre kattintva tudsz további oldalakat hozzáadni.

A Small csomagban a hozzáadható oldalak száma 2. Ha további oldalakra lenne szükséged, első lépésként a csomagodat szükséges felbővítened Medium vagy Large csomagra.

Közzététel és Előnézet

Mielőtt közzétennéd a weboldalad a látogatók számára, előnézetben is megtekintheted. Az előnézetnél 3 lehetőség közül választhatsz az ikonokra kattintva: megjelenítés asztali számítógépen / laptopon, tableten vagy mobil eszközön. Az oldalak automatikusan az adott eszköz méretéhez igazodnak.

Miután átnézted az oldalakat, a „Közzététel” gombra klikkelve nyilvánossá teheted weboldalad.

Frissítve: 5. július 2024

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support