1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. E-mail aliasok és átirányítások
  1. Tudásbázis
  2. E-mail
  3. E-mail aliasok és átirányítások

E-mail aliasok és átirányítások

Az aliasok és az átirányítások funkcióit egyesítettük, és most már létrehozhatsz virtuális postafiókokat, amelyekből továbbíthatod az összes beérkező üzenetet egy másik e-mail címre. Tekintsd meg a leírásokat, és meríts ötleteket a megoldásához.

Aliasok

Létrehozhatsz egy e-mail címet, amely egy adott domainhez tartozó több meglévő címet is lefed. Például. Az support@websupport.hu minden alkalmazott céges címének álneve lehet, vagyis bárki küldi a levelet, ez lesz a feladó e-mail cím.

E-mail továbbítás

Létrehozhatsz egy új virtuális e-mail címet, és az arra küldött e-maileket közvetlenül bármely más címre továbbíthatod. Például: tudasbazis@websupport.hu címet a support@websupport.hu címre.

Kérjük, ne teszteld az átirányítás működését úgy, hogy olyan G-mail címről küldesz levelet, amely egyben a címzett is. Ez a megoldás sajnos nem fog működni, mert a G-mail blokkolja az ehhez hasonló gyanúsan továbbított e-maileket.

1. Jelentkezz be a WebAdmin felületen.
2. Válaszd ki a domainedet a szolgáltatások közül.
3. A bal oldalon megjelenő menüben válaszd az E-mailek, majd az Aliasok és átirányítások menüpontot. Ezután kattints a fenti kék Új alias/átirányítás létrehozása gombra.

4. Add meg a kívánt alias vagy átirányítás részleteit és kattints a Létrehozás gombra.

5. Készen is vagyunk! A létrehozott alias/átirányítás bármikor módosítható és törölhető.

Frissítve: 14. június 2023

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support