1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. Egyéb tudnivalók
  4. Weboldal visszaállítása biztonsági mentésből
  1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. Problémák és megoldások
  4. Weboldal visszaállítása biztonsági mentésből

Weboldal visszaállítása biztonsági mentésből

Ha véletlenül töröltél egy fontos fájlt, könnyen visszanyerheted azt a biztonsági mentésekből:

1. Jelentkezz be a WebAdmin felületre

2. A Szolgáltatások főmenü alatt válaszd ki a domaint

3. A bal oldali menüben kattints a Weboldal menüpontra

4. A bal oldali menüoszlopban válaszd ki a Visszaállítás a biztonsági mentésből menüpontot

5. Kattints a jobb felső sarokban látható Új visszaállítás létrehozása gombra

6. Válaszd ki a dátumot, amelyre vissza szeretnéd állítani a mentéseket

7. Kattints a Távoli könyvtár sorban lévő Böngészni gombra, és válaszd ki a könyvtárat, amely tartalmát szeretnéd visszaállítani a mentésekből

8. Kattints a Helyi könyvtár sorban lévő Böngészni gombra, és válaszd ki a könyvtárat, amelybe át lesz másolva a biztonsági mentés tartalma

9. A visszaállítást indítsd el a Visszaállítás indítása gombra kattintva

Megjegyzés: A mentéseket legfeljebb 21 napig tároljuk. Ha a fájlok régebben kerültek törlésre, a visszaállítás már nem lehetséges.

Frissítve: 23. szeptember 2021

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Szüksége van segítségre?
Nem talált választ a kérdésére? Vegye fel a kapcsolat ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolat felvétele