Kategóriák
Hírek

Hallgatunk Rátok: WebAdmin módosítások

Idén tavasszal elkezdtük a WebAdmin felületének megújítását. Első lépésként a szolgáltatások felületét vezettük be, míg a többi felületen folyamatosan dolgozunk. Kértünk Titeket, hogy ha bármi észrevételetek vagy javaslatotok van az új felületekkel kapcsolatban jelezzétek bátran. Ti jeleztétek, mi meghallgattuk. 

A WebAdmin szolgáltatások felületén nemrég megjelent egy szürke oldalhasáb, mely a gyors eléréseket tartalmazza a különböző funkciókhoz. Korábban már létezett egy hasonló navigációs ablak az előző felületen de mi úgy gondoltuk, hogy a benne lévő funkciók a belső felületeken elosztva ergonómikusabb munkamenetet fognak eredményezni. 

A Ti visszajelzéseitek alapján azonban beláttuk, hogy sokkal fontosabb az oldalhasáb a felület kezelhetősége szempontjából, mint azt korábban gondoltuk. Nektek köszönhetően visszavezettük a funkciót, egy kis ráncfelvarrással. Több hét fejlesztés, tesztelés, és próbaüzem után nemrég újra feltűnt a navigációs hasáb a megújított oldalakon. 

webadmin-sidebar-2018

Reméljük ezzel ismét gyorsabban elérhetővé válnak a keresett funkciók és könnyebben, gyorsabban tudjátok majd használni adminisztrációs felületünket. Ahogy eddig is, kérünk Titeket, jelezzétek ha hibát találtok, vagy javítási/fejlesztési ötleteitek vannak rendszerünkkel kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük