Kategóriák
Színfalak mögött

Szerencsecsomag a Webonic-tól – Interjú Kürti Dorottyával

Kürti Dorottya türelmével, segítőkészségével és szakmai elkötelezettségével gazdagítja az ügyfélszolgálatos csapatot. Olvassátok el a vele készített interjúnkat, hogy Ti is jobban megismerjétek Dórit!

Mióta dolgozol a Webonic-nál? Hogyan kerültél a csapatba?

Most szeptemberben van két éve, hogy a Webonic-nál dolgozom. Először diákként kerültem a céghez, később aztán a csapat teljes jogú tagjává váltam.

Miért választottad ezt a céget?

Mindig is érdekelt az informatika, és reménykedtem abban, hogy ezen a területen tudok majd egy jó állást találni. Ezenkívül nagyon szeretek emberekkel együtt dolgozni, úgyhogy a Webonic ideális hely a számomra.

Mi tetszik a legjobban a munkádban?

Szeretem, hogy ez egy pörgős munka, soha nincs megállás, és nem lehet unatkozni. Élvezem, hogy minden nap új és új problémákat kell megoldanom, és amikor sikerül, akkor örülök a legjobban. 🙂 A legnagyobb nehézségekből is tudnunk kell kilábalni, mindig segítünk az ügyfeleknek, és mindeközben mindig tanulok is valami újat.

Milyen szokott lenni a hangulat az irodában?

Mindig jó hangulat van az irodában, a munkatársaimmal jól kijövünk egymással.

Mik a kedvenc ügyfél élményeid?

A kedvenc történetem talán az, amikor egyik ügyfelünk karácsony táján felhívott minket telefonon. Mondta, hogy nem panaszkodni szeretne, de nem érti, hogy miért nem jött meg a korábban rendelt olajcsöve. Végül elmagyaráztuk neki, hogy ebben a kérdésben nem minket kell keresni, hanem azt a céget, ahonnan rendelte az olajcsövet. Ilyen téves hívásokat gyakran kapunk egyébként, ilyenkor mindig el kell mondani, hogy nem a Webonic csapatát kell keresniük. Ezt Wiki is említette a vele készített interjúban. 🙂

Hogyan jellemeznének Téged a munkatársaid?

Szerencsecsomag, egy szóval. Képes vagyok mindenben megbotlani, és mindig történik velem valami.

Mi az az érték, amit te adsz a csapathoz?

Türelem. Végtelenül türelmes vagyok, de ez elengedhetetlen a munkámhoz is.

Hogyan szoktál kikapcsolódni munka után?

Szeretek olvasni és zenét hallgatni. Gyakran szoktam közös programot szervezni a barátaimmal. Egy kis szórakozás a munka után sosem árt. A kutyámat is szoktam sétáltatni, ez az ami mindig segít a kikapcsolódásban.

Mi a legfurcsább szokásod?

Néha hangosan gondolkodom. Talán azt gondolom, hogy ha kimondom hangosan a dolgokat, akkor jobban megragadnak. Szeretem tisztogatni az asztalomat is, ami biztos furcsa lehet sokak számára, de nem bírom ki, ha rendetlenség van a környezetemben.

Mi a kedvenc filmed és miért?

A kedvenc filmem az Életrevalók. Nagyon tetszik az üzenete, hogy mindenkinek csak a leosztott kártyákkal van lehetősége játszani, és abból kell kihoznia a legjobbat. Mindig az adott szituációhoz viszonyítva kell a lehető legjobbat alkotnunk.

Mit tennél, ha nyernél a lottón?

Először is a nyeremény felét tuti befektetném, hogy gondoljak a jövőre is. A másik feléből pedig körbe utaznám a világot, meglátogatnám a legszebb helyeket a Földön, és mindenképp segítenék a családomnak is.

Milyen számokat szoktál a Webonic Spotify lejátszási listához adni?

Szeretem a magyar zenéket, például a Punnany Massif-ot, vagy a Follow The Flow-t, úgyhogy gyakran teszek be ilyen zenéket. De néha német számokat is hozzá szoktam adni a listához, például szeretem a Luxuslärm-tól a “Leb deine Träume”, vagy Ben Zucker-től a “Was für eine geile Zeit” című dalokat.

Kutyák vagy macskák?

Egyértelműen a kutyák. Van egy rottweiler-em is, akit Kiarának hívnak, és akivel nagyon szeretek együtt sétálni. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük