Kategóriák
Ötletek és tippek Tech

Szuper eszközök a személyes fejlődéshez

Sosem késő valamit elkezdeni. Ha Te is úgy érzed, hogy eljött az idő, hogy végre közelebb kerülj az általad kitűzött célokhoz, akkor ezt a cikket Neked írtuk. Íme néhány online forrás, amelyek segíthetnek új szokások elsajátításában, ismereteid bővítéséhez.

Új nyelv a Duolingo-val

Az új nyelv tanulása nem kell hogy egyet jelentsen az unalommal vagy a magolással. A Duolingo egy olyan alkalmazás, amely fokozatosan bővíti a szókincsedet és megtanítja a nyelvtan alapjait. Az a legjobb benne, hogy észre sem veszed, hogy tanulsz, hiszen csak játszol. A Duolingo ingyenesen elérhető iOS, Android és Windows készülékeken.

Tanulj meg meditálni a Headspace-szel

Kevesebb stressz, jobb összpontosítás, nagyobb hatékonyság és az élettel való általános elégedettség. Ez csak pár, tudományosan is bizonyított előnye a meditációnak. Ha a “próbáltam, de nekem nem megy” csoportba tartozol, a Headspace lehet a megfelelő alkalmazás számodra. Fokozatosan tanulsz meg meditálni, amely a szokásoddá válik. A Headspace ingyenesen kipróbálható iOS és Android eszközökön.

Érd el a céljaidat Lifetick-kel

Tisztában vagy az alapvető értékeiddel és mérhető célokat is tudsz választani? A Lifetick segít ebben. Az alkalmazás keretén belül megtervezheted azokat a lépéseket, amelyek célod eléréséhez szükségesek, és nyomon követheted a fejlődést.

Alakíts ki új szokásokat a HabitBull-lal

Az új szokások kialakítása körülbelül 30 napot vesz igénybe, türelme és kitartása azonban csak keveseknek van. A HabitBull egy olyan alkalmazás, aminek segítségével mérheted a fejlődésed. Más szavakkal, ha szükséged van valakire, aki elrugdosson téged egy új szokás berögződésééig, próbáld ki a HabitBull-t. Az alkalmazás Android és iOS készülékeken érhető el ingyenesen.

Szerezz új képességeket az Udemy-vel

Az Udemy számos olyan videó tanfolyamot kínál különböző területek szakértőitől, amelyek segítségével új készségekre tehetsz szert. Már nem lehet több kifogásod. Egyébként az Udemy időnként jelentős kedvezményeket is kínál a tanfolyamok árából, csak el kell tudni csípni azokat.

Bővítsd tudásod a Coursera-val

Egy adott szakterület érdekel, és szeretnéd elmélyíteni tudásod a világ top egyetemeinek segítségével? Az olyan oldalak, mint a Coursera és az EdX több száz egyedi tanfolyamot kínálnak ingyen és díj ellenében is.

Tanulj programozni a Udacity-vel

Egy másik nagyszerű weboldal számos tanfolyammal programozók és marketingesek számára az Udacity. Ha szeretnél karriert váltani vagy bővíteni tudásodat adott szakterületen, böngészd át a kínálatot. A kezdők számára kínált ingyenes tanfolyamokon kívül találsz nanodegrees kurzusokat is, azaz olyan specializációkat, amelyek több hónapot is igénybe vesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük