1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. E-mail kiküldési limit
  1. Tudásbázis
  2. E-mail
  3. E-mail kiküldési limit

E-mail kiküldési limit

A biztonsági korlátozás célja az, hogy meggátolja a hackerek által kiküldött spam levelek terjesztését. Ez a levelezés teljes körű védelmére szolgál.

Óránként egy e-mail címről 300 e-mailt, illetve egy domain alól összesen 2000 e-mailt küldhet ki. Amennyiben egy levél több címzettnek is elküldésre kerül, a végső értékbe az összes címzett száma számítódik bele. A határértékbe viszont nem számítódnak bele a Webonic-nál kezelt e-mail címek.

A határérték túllépését követően 60 percig blokkolva lesz az e-mail küldés funkciója az adott e-mail címről. Ez idő alatt a kiküldött levelek nem kerülnek kézbesítésre, így 60 perc eltelte után újra kell küldenie ezeket. Az SMTP szerver használatakor az e-mail kliens (Outlook, Thunderbird) hibajelentést dob és nem lesz hajlandó további e-maileket küldeni. A phpmail() függvény használatakor nem jelenik meg hibajelentés.

Arra az esetre, ha nincs szüksége egyidejű levélküldésre, úgy küldje ki a leveleket kisebb adagokban, vagy használja a következő speciális szolgáltatások egyikét:

Ha bármiben segítségére lehetünk, vagy kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Frissítve: 3. december 2018

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support