1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. Első lépések
  4. Első lépesek az új tárhelyen
  1. Tudásbázis
  2. The Hosting
  3. Első lépesek az új tárhelyen

Első lépesek az új tárhelyen

A tárhelye a megrendelés jóváhagyásával aktív és használható. A weboldal feltöltését néhány egyszerű beállítás előzi meg, amivel a szükséges felhasználói fiókok aktiválása is megtörténik.

Belépés a WebAdmin felületre

A WebAdmin felületet az admin.websupport.hu címen érheted el. Ez a felület szolgál a nálunk lévő felhasználói fiók és szolgáltatások kezelésére. A belépéshez a megrendelésnél megadott felhasználónevet és az általad választott jelszót kell használnod.

Fontos, hogy ennek a felületnek a felhasználónevét nem tudjuk megváltoztatni!
Kérjük, hogy a megrendelés után ismerkedj meg a felülettel, mert számlázási és kapcsolattartói adataidat, valamint az összes szolgáltatásodat, beállításodat itt tudod majd kezelni a jövőben.

Domain és tárhely összekapcsolása

Ahhoz, hogy a tárhely ki tudja szolgálni a domain nevet, össze kell őket kapcsolni a Webadmin-ban. Csak ezt követően válnak elérhetővé bizonyos menüpontok és funkciók, mint például az e-mail címek, adatbázisok, FTP kapcsolódások kezelése.

A tárhely és domain név összekapcsolásában az alábbi leírásunk segíthet: A domain név hozzárendelése a tárhelyhez

E-mail fiókok kezelése

Ha a domainünk és tárhelyünk összekapcsolásra került, itt az ideje az első saját domaines e-mail fiók elkészítésének. Az e-mailek kezelésének alapjai leírásunk bemutatja a fiók elkészítésének menetét, valamint a fiók jelszavának módosítását és a fiók törlésének lépéseit is.

FTP fiók készítése

Az FTP egy fájlátviteli protokoll, amivel a weboldalunk fájljait fel tudjuk tölteni a tárhelyünkre. Ehhez egy FTP fiókot kell készíteni, majd egy erre alkalmas programmal vagy a WebFTP segítségével be kell jelentkeznünk a tárhelyre, hogy elhelyezhessük a fájlokat a tárhelyen.

Új weboldal – WordPress telepítése

Amennyiben nem előre elkészített vagy egyedileg fejlesztett oldalt szeretnél feltölteni, hanem például a WordPress rendszerben szeretnél új weboldalt készíteni, akkor nem lesz szükséged FTP fiókra, hanem a beépített telepítővel tudjuk installálni a legfrissebb WordPress-t: WordPress telepítése

Frissítve: 12. július 2023

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support