Kategóriák
Ötletek és tippek Tech

5 legjobb wordpress webshop téma – 2017

WordPress témát választani nem egyszerű döntés, kicsit talán ahhoz hasonlítható, mint amikor az első autónkat szeretnénk megvásárolni. Számos szempontot figyelembe kell venni, és egy szakavatott szem nélkül még talán az se teljesen biztos, hogy az igényeinknek megfelelő választást fogunk tenni. A használtautó-kereskedések örökérvényű igazsága azonban itt is áll, attól, hogy valami szép, még nem biztos, hogy sokáig fogja bírni!

Szerencsére manapság azért annyira már nem lehet mellényúlni, és még a legalapabb WordPress sablonok is kiváló funkcionalitással, remek bővíthetőséggel és ami még fontosabb, reszponzív kóddal bírnak. Az ingyenes oldalak egyik legjobb felsorolását a WordPress.org hivatalos honlapán lelhetjük fel, ahol régebbi és újabb sablonok versenyeznek figyelmünkért.

Azok számára, akik kicsit többet is hajlandók áldozni egy professzionális WordPress témára (ingyenes témák ide vagy oda, ez amúgy 2017-ben se egy rossz ötlet), bizony a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A sablonfejlesztés egy külön iparággá nőtte ki magát az utóbbi évtizetben, és ez a verseny nagyon jót tett a minőségnek. Nagyjából univerzális igazság, hogy $30-50 értékben már egy modern, frissítésekben gazdag és fejlesztői támogatással elérhető sablont kapunk. Az egyik ilyen népszerű html5 séma a Salient, melynek a fizetős változata egyenértékű egy csúcskategóriás autóval.

Ha webshopot szeretnénk indítani, akkor bizony előbb vagy utóbb szóba fog kerülni a Woocommere integráció kérdésköre. Szerencsére szinte minden valamit magára adó sablon tudja már ezt, azonban mindezek közül is vannak olyanok, melyek a mezőny fölé emelkednek. Az egyik ilyen kedvenc témánk a Colorlibnél elérhető Shapely, mely tetszetős külseje mellé zökkenőmentes integrációt kínál a motorháztető alatt.

Ha pedig már csak parkolni szeretnénk valahova az új autónkat, akkor a Webonic WordPress tárhelyszolgáltatása gyors és megbízható otthont ad honlapunknak! További előny, hogy a rugalmas csomagoknak köszönhetően költséghatékony megoldást nyújt a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt. Persze sokak számára elrettentő lehet a WordPress összetettsége is – bármennyire is nem kell hozzá programozási ismeret -, így számukra ott a laikusbarát opció  Netpalánta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük