1. Tudásbázis
  2. VPS
  3. A VPS paramétereinek módosítása

A VPS paramétereinek módosítása

A szerver paramétereit a webadmin felületén keresztül módosíthatja. A módosításhoz a „Paraméterek módosítása” gombra kattintva jut el, melyet a „Szolgáltatások” menüpont alatt talál a virtuális szerver sorában. Ezután a virtuális szerver aktuális beállításait látja. Itt a csúszkák elmozdításával beállíthatja a VPS új paramétereit, majd ezután a képernyő alsó részén megjelenik az új bérleti díj. Ha ez megfelel, és szeretné megerősíteni az új paraméterek beállítását, kattintson a „Paraméterek mentése” gombra.

A megerősítés után automatikusan a „Bevásárlókosár„-ra irányítjuk, ahol a „Megrendelés küldése” gombra kattintva véglegesítheti a módosítást.

A rendelés elküldése után a díjbekérő számla kiegyenlítése következik. A paraméterek növelése csak a befizetés után érzékelhető. Ammennyiben a számla kiállítása után szeretné újra módosítani a paramétereket, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Ha a díj kiegyenlítése sikeres volt, úgy a VPS kezelésén belül megjelenik a „Paraméterek aktiválása” gomb. A rákattintás után a szerver automatikusan újraindul, hogy az új beállítások élesedjenek. Fontos tudni, hogy az újraindítás pár percet igénybe vehet.

Frissítve: 23. november 2018

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support