1. Tudásbázis
 2. SSL tanúsítvány
 3. Ingyenes Let’s Encrypt minden tárhelyünkön

Ingyenes Let’s Encrypt minden tárhelyünkön

Cégünk ingyenes Let’s Encrypt tanúsítványt nyújt a szervereinken lévő tárhelyekről működő domainekhez. Ez a tanúsítvány automatikusan beállításra kerül, érvényessége 3 hónap, majd a lejárat után a tanúsítvány automatikusan meghosszabbításra kerül. Bővebb információ az SSL tanúsítványokról

A Let’s Encrypt SSL automatikus aktiválása akkor történik meg, amikor a domaint rögzíted a tárhelyen, illetve új domaint veszel fel arra. A Let’s Encrypt wildcard verzióját használjuk, így ez érvényes a domainre, valamint annak minden aldomainjére is.

A sikeres SSL beállítás feltétele, hogy a domain regisztrálva legyen, vagyis rendelkezzen DNS zónával, valamint a DNS adatok a nálunk lévő tárhelyre mutassanak. A nálunk megrendelt domainek ezeket a feltételeket alapértelmezetten teljesítik.

Let’s Encrypt manuális beállítása

 1. Lépj be a Webadmin felületre, majd a Szolgáltatások főmenü alatt válaszd ki a domaint
 2. A bal oldali menüben válaszd ki az SSL tanúsítványok menüpontot, majd kattints az Új tanúsítvány hozzáadása/létrehozása gombra a jobb felső sarokban
 3. Kattints az Új Let’s Encrypt tanúsítvány opcióra, majd az az üres rubrikára kattintva válaszd ki a domaint, majd klikkelj a Létrehozás gombra
 4. Állíts be HTTPS átirányítást az oldalra, hogy az oldal a tanúsítványt használva töltődjön be. Erről bővebb információt és segítséget az alábbi cikkünkben találsz:

  https://www.websupport.hu/tamogatas/kb/atiranyitas-https-re-ssl-tanusitvany-hozzaadasa-utan/

A Let’s Encrypt használatának feltételei

 • Fontos: a Let’s Encrypt tanúsítvány aktiválásához a domain A rekordjának a mi szerverünkre kell mutatnia és a tárhelynek is nálunk kell lennie.
 • A tanúsítvány általunk kerül kiállításra, normál esetben kiesés nélkül, illetve az automatikusan meghosszabbításra kerül a lejárata (90 nap) előtt.
 • A tanúsítvány csak ahhoz a domainhez használható, amelyhez kiállításra került.

Frissítve: 8. szeptember 2021

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support