1. Tudásbázis
  2. Általános információ
  3. Új bejelentkezési oldal
  1. Tudásbázis
  2. Webadmin
  3. Új bejelentkezési oldal

Új bejelentkezési oldal

Az admin.websupport.hu oldalt megnyitva kettő lehetőség közül választhatsz.

Bejelentkezés felhasználónévvel

Amennyiben az adott felhasználói fiók alatti szolgáltatásokat szeretnéd kezelni, úgy a „BELÉPÉS AZ ADMIN FELÜLETRE” opciót szükséges választanod, majd a felhasználónévvel és az ahhoz tartozó jelszóval tudsz belépni. Itt tudod kezelni a szolgáltatásokat, kapcsolattartói adatokat, számlázási adataidat, illetve ezen az adminisztrációs felületen keresztül éred el a díjbekérőket / számlákat is.

Fontos, hogy ennek a felületnek a hozzáféréseit ne add ki másnak, mert a szolgáltatások kapcsán ez a felhasználó jogosult eljárni mindben ügyben!

Ha elfelejtetted jelszavadat, akkor szintén ezen a felületen tudsz jelszó visszaállítást indítani. Ehhez az alábbi leírásunkat tudod használni: A bejelentkezéshez szükséges jelszó módosítása

Bejelentkezés e-mail címmel

Ha csupán egy adott e-mail fiók beállításait szeretnéd ellenőrizni / módosítani, úgy az „Email beállítások” opciót kell választanod, majd az adott e-mail címmel és az ahhoz tartozó jelszóval kell bejelentkezned.

Ezt a lehetőséget minden nálunk létrehozott e-mail címmel rendelkező felhasználó elérheti, itt tudnak új jelszót generálni e-mail címükhöz, vagy állíthatnak be egyedi szűrőket, automatikus válaszokat is.

Frissítve: 9. június 2023

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support