Saját weboldal -
egyéni vállalkozóknak

Szeretnél egy saját honlapot, de nem tudod, hogyan indulj el? Most megmutatjuk miért és hogyan érdemes belevágni.

Online
jelenlét

Szerezz
több ügyfelet

Akár webdesigner
és programozó nélkül

4,8 az 5,0-ből
92% értékelés

Miért van szükségem saját honlapra?

Magabiztos online jelenlét

Csak közösségi oldalad van?

Sokat hallani a letiltott vállalkozói Facebook és Instagram hirdetési fiókokról. Gondolkoztál már rajta, mihez kezdesz ha valamilyen okból nem lesznek elérhetőek a közösségi oldalaid?

Mindenki online

A saját honlap növeli vállalkozásod értékét. Könnyebben találnak meg az új vevők és ügyfelek, lehet profi email címed, ráadásul mindig elérhető. Később pedig egy webshoppal is kibővítheted!

Webre, könnyedén

Egy új honlap létrehozása 3 lépésből áll

#1 Saját webcím (domain) lefoglalása

Online minden ezzel kezdődik. A mi webcímünk www.websupport.hu, a tiéd mi legyen? Adunk pár tippet a megfelelő honlap cím megtaláláshoz:

A jó webcímet könnyű megjegyezni, és rögtön érthető belőle, hogy miről szól. Ha van egy jó ötleted egy vállalkozásra, vagy projektre, akkor mindenképp foglald le, mielőtt más megelőz!

Minél tömörebb, annál jobb. Több szóból álló nevek esetén próbálj rövidítéseket használni. Gondolj arra, hogy ilyen-hosszú-domaint-nem-pötyög-senki-a-böngészőbe.hu

Magyarországon a .hu végződés a legnépszerűbb. A kínálatunkból azonban választhatsz .com, .eu és több mint 600 egyéb végződés közül.

CARY_01_TRANSPARENT

#2 Tárhely kiválasztása

A tárhely (azaz hosting) egy online felület, ahol a leendő honlapod lakik majd. Ez automatikusan nem jár a webcím mellé, hiszen mindenkinek más méretű tárhelyre van szüksége attól függően, hogy mennyi képet, videót, webshop terméket, stb. tesz fel az oldalára.

Ha egyéni vállalkozóként csak egy egyszerű honlapot, vagy blogot szeretnél képekkel és videókkal, akkor a legkisebb méretű tárhely elegendő lehet számodra. Ennek mérete 1GB a Websupportnál.

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelője a WordPress. Ennek oka, hogy alapvetően ingyenes, könnyű kitanulni és nagy rugalmasságot ad a weboldal elkészítésében. A legtöbb egyéni vállalkozó honlapja és blogja is ezt használja. Nálunk tudsz olyan tárhelyet rendelni, amire már előre van telepítve a WordPress.

CARY_02_TRANSPARENT

#3 A weboldal elkészítése

Itt is akad pár lehetőség. Az első, hogy Te magad készíted el a honlapod. A másik, hogy kiadod a munkát egy honlapkészítőnek, vagy webfejlesztőnek, aki az elképzeléseid mentén elkészíti az oldalt. Nézzük meg ezeket bővebben:

A már említett WordPress ideális megoldás, ha a vállalkozásod miatt amúgy is laptop vagy számítógép előtt ülsz. Könnyű kitanulni, és elterjedtsége miatt rengeteg oktatóanyag, videó és segítséget jelentő cikk áll rendelkezésre.

Nem vagy egy “technikai ember”, de mégis szeretnéd a saját kezedben tudni a folyamatot és pénztárcabarát módon elkészíteni a honlapodat? Ez esetben a KLIKI alkalmazásunkat javasoljuk. Ezzel könnyedén tudod “összekattintatni” az oldalad, különféle előre gyártott blokkok alapján. A KLIKI további előnye, hogy tárhely is jár hozzá, így ez esetben nem kell külön megvenned.

CARY_03_TRANSPARENT
Renáta - Websupport Magyarország
Ügyfélszolgálati munkatárs
Renáta

Örömmel segítünk neked

Kérdésed van a webcím, tárhely vagy Kliki kapcsán?

Lépj kapcsolatba velünk e-mailen vagy telefonon. Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:00-16:00 óra között várja hívásod. Ne aggódj, nincs rossz kérdés.

92% Elégedett velünk

Az e-mailre néhány órán
belül válaszolunk

A legjobb reklámot elégedett ügyfeleink jelentik, akik másoknak is ajánlanak minket

4,8 az 5,0-ből
5,0 az 5,0-ből

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Folyamatos rendelkezésre állás, gyors és megbízható technikai segítségnyújtás, jó ár/érték arány.

5,0 az 5,0-ből
Judit

Rugalmas és gyors ügyintézés, stabil működés, megfizethető szolgáltatás.

5,0 az 5,0-ből
László

Eddig jól működött minden. Ha segítségre volt szükségem, megkaptam. Zökkenőmentesen működnek a dolgok, ami a mai világban nagyon fontos és egyben ritkán tapasztalható.

5,0 az 5,0-ből
Hajnalka

Miért legyen saját honlapod?

Az egyéni vállalkozók közössége mára sokféle foglalkozást jelenthet. Grafikusok, tetoválók, kozmetikusok, edzők, műkörmösök, szállásadók, vendéglátósok – csakhogy a leggyakoribbakat említsük. Honlapra szerintünk mindenkinek szüksége van.

A weboldal növeli vállalkozásod értékét, presztízsét, és számos funkciója pedig könnyebbé teheti a mindennapi életed. Bővebben itt írunk az okokról.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan találok megbízható honlapkészítőt? Ti foglalkoztok ezzel?

Mennyi ideig lesz enyém a webcím (domain)?

Miért legyen saját honlapom? A Facebook vagy Insta oldal nem elég?

Szükséges-e további tárhelyet vásárolnom a KLIKI mellé?

Szükségem van saját webcímre a KLIKI használatához?

Kik vagyunk?

Mi vagyunk a Websupport Magyarország! Mindent az ügyfeleinknek és a Websupport kitartó munkatársainak köszönhetünk. Több országból érkezett kollégáink a legjobb tudásuk szerint fejlesztik és bővítik a szolgáltatatásainkat, hogy nektek mindig csak a legjobbat adhassuk! A Websupport már 4 országban jelen van, ahol több százezer ügyfelünk sikeresen használja a különböző domain, webtárhely és szerver csomagjainkat.