Partnerprogram

Ajánld másoknak is szolgáltatásainkat és mi minden vásárlás után megjutalmazunk.

Kedvezménykódok a
partnerek számára

Egyszerű kezelés
a WebAdmin felületen

4,8 az 5,0-ből
97% elégedett velünk

Mi az az affiliate és miért érdemes csatlakoznom?

Ajánlj minket és jutalékot kapsz

Partnerprogram

A Websupportnál is működik affiliate rendszer, azaz partnerprogram: megjutalmazunk minden egyes ügyfélért, akinek megmutatod a Websupport varázsát. A gyakorlatban ez egyszerű: a leendő ügyfél meglátogatja a weboldalunkat az általad küldött, egyedi linken keresztül és rendel magának a szolgáltatásaink közül valamit.

Extra bevétel

Az affiliate egy kis extra bevételi forrás fejlesztők, bloggerek és online mentorok számára. Rendszeres jutalékkal némi passzív jövedelemre is szert tehetsz. Egyszerű a képlet, minél több ismerőst és ügyfelet hozol a Websupporthoz, annál többet keresel.

Hogyan működik a Websupport Affiliate program?

1. Ajánld másoknak is szolgáltatásunkat

Oszd meg egyedi URL-címed vagy a kedvezménykódot, és irányíts át másokat is a weboldalunkra. Akár ismerőseid helyett is leadhatod a rendelést.

2. Várd meg a rendelést

Ha egy általad szerzett új ügyfél elküldi a megrendelését, akkor azt a te fiókodhoz kapcsoljuk. Ezt követően kiszámoljuk a jutalék mértékét a megrendelés összege alapján.

3. Megkapod a jutalékot

A jutalékot azonnal jóváhagyjuk, amint a megrendelés kifizetésre került és az 30 napos próbaidőszak lejárt.

Jutalékok áttekintése

10%
Hosting, saját mail, SSL
15%
Sitebuilder (Kliki)
5%
Domain
7%
VPS

Magyarországon is több ezer ügyfelünk valósította meg az ötletét

Évek óta használom a Websupport megbízható szolgáltatásait, és bátran ajánlom őket ügyfeleimnek. Ezért amikor felkínálták a lehetőséget, hogy csatlakozzak a partnerprogramhoz, egyáltalán nem habozt…

Évek óta használom a Websupport megbízható szolgáltatásait, és bátran ajánlom őket ügyfeleimnek. Ezért amikor felkínálták a lehetőséget, hogy csatlakozzak a partnerprogramhoz, egyáltalán nem haboztam.Most már több éve tart az együttműködésünk, és merem állítani, hogy kölcsönös megelégedettséggel.

Tomáš Mahrík

Partnerprogramunk egyszerűbb már nem is lehetne

Azonnal, mindenkinek

Minden ügyfelünk csatlakozhat a Websupport Affiliate programhoz. Mindez közvetlenül a WebAdmin-on keresztül érhető el, nem kell regisztrálnod sehol.

Affiliate URL cím

Így fog kinézni az affiliate URL címed: https://www.websupport.hu/?ref=ID (ID=az egyedi azonosítód). A kezdőlapra fog irányítani, de ha akarod, bármelyik termékre hivatkozhat, például a https://www.websupport.hu/the-hosting?ref=ID címre.

Banner reklámok

Töltsd le a Websupport banner hirdetéseket, és tedd fel weboldaladra, hogy a látogatók észre vegyék. Ez az egyik legelterjedtebb módszer, amihez 5 db, különböző méretű banner is elérhető.

Áttekinthető jutalékok

A WebAdmin felületen könnyedén nyomon követheted az egyes affiliate összegek alakulását.

Kifizetés

Ha a jóváhagyott jutalékok összege meghaladja az 15000 Forintot, azonnal kérheted a kifizetést. Csak tölts fel egy számlát, és a jutalék máris a tiéd.

Neked való a partnerprogram?

Kérdésed van a partnerprogrammal kapcsolatban?

Keress minket bizalommal e-mailen vagy telefonon. Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:00-16:00 óra között várja hívásod.

97%

Elégedett velünk

500+

belépés naponta

A Partnerprogramból származó jutalékok feltételei

Jutalékot adunk neked minden egyes új ügyfélért. A meglévő ügyfelek új megrendelései után nem jár jutalék.

A jutalékot az ügyfél első megrendelésének értéke (pl. domain és tárhely) alapján számoljuk ki. Más szolgáltatások utáni jutalékok nem kerülnek kifizetésre.

A jutalékokat 1 nappal a megrendelés kifizetése után hagyjuk jóvá (a pénzvisszafizetési garancia és a szolgáltatások lemondásának lehetősége miatt).

A affiliate URL-re kattintás után tárolt cookies (sütik) érvényességi ideje 14 nap.

A jutalékok 15 000 Ft felett fizethetők ki, általában számla ellenében. A magánszemélyek kedvezményként használhatják fel őket a következő vásárlásuknál.

A Partnerprogram összevonható a “Költözz a Websupporthoz” promócióval, valamint más kedvezménykódokkal is.